Уважаеми клиенти,

Ще използваме тази секция, за да Ви помогнем с правилното активиране на поръчка, доставка и плащане!

 

 

ПОРЪЧКА

Поръчка от сайта на Paint It Plain Kids се осъществява след като изберете желания продукт и размер, и натиснете на бутон “Купи”. В последствие може да прегледате количката си в горния десен ъгъл на заглавната страница на сайта или да добавите още артикули в количката си. Щом сте готови с цялостния си избор – натиснете бутон “Плащане”, за да пристъпите към останалите стъпки на поръчката! При отварянето на следващия прозорец, ще бъде необходимо да попълните всички необходими данни за доставка, като за финал – натиснете бутон “Завърши поръчка” и след това завършите поръчката!

След като сте осъществили Вашата поръчка, ще получите имейл с потвърждение на поръчката.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА 

След успешното осъществяване на поръчка, клиентът ИМА ПРАВО да се откаже от нея ПРЕДИ тя да бъде изпратена. За да разберете дали Вашата поръчка е изпратена и пътува към Вас може да се свържете с нас на email: paintitplain@gmail.com или чрез лично съобщение на фейсбук страницата ни.
ВНИМАНИЕ! Всеки отказ на поръчка след като тя бъде изпратена ще се зачита като некоректност. В този случай, магазина има правото да блокира достъпа на клиента до последващи поръчки!

ДОСТАВКА

Куриерска фирма “Еконт”, която ще обслужва вашите доставки е доказана на пазара с коректността и достъпността си! Доставки ще се извършват до посочен от Вас офис или личен адрес в зависимост от вашето желание и удобство! Като наши клиенти може да се възползвате от:

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на “Еконт” при поръчка над 80лв!

*Във всички останали случаи доставката се поема от клиента.

Поръчки приети, обработени и потвърдени в работен ден до 14:00 часа, ще бъдат изпратени НА СЪЩИЯТ ДЕН! А тези приети след 14:00 часа, ще бъдат обработени след потвърждение и изпратени на следващия работен ден!

Поръчки приети събота, неделя или през празнични и почивни дни, ще бъдат обработени и изпратени в първият работен ден, след потвърждение по телефона!

Веднъж изпратена поръчка, ще бъде при вас в посочения офис на Еконт или адрес на следващия ден! Изключение правят населените места, до които доставката обикновено се осъществява по график на куриера.

ВСИЧКИ ПОРЪЧАНИ АРТИКУЛИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ!

ПЛАЩАНЕ

Плащането ще се извършва под формата на наложен платеж предаден на куриера след приемане на пратката от ваша страна! Преди да заплатите сумата за артикула, Вие имате право да го отворите и разгледате на място!